Авторитетното украинско издание Європейська правда твърди, че Олеся Илашчук, назначена от президента

...
Авторитетното украинско издание Європейська правда твърди, че Олеся Илашчук, назначена от президента
Коментари Харесай

Медии в Киев: Новият украински посланик в България е ''сексолог без дипломатически опит''

Авторитетното украинско издание " Європейська истина " твърди, че Олеся Илашчук, назначена от президента Володимир Зеленски за нов дипломат на Украйна в България, " няма опит нито в дипломацията, нито в държавната администрация и до момента се е представяла като експерт по сексология и скъпоценни бижута ".
" Європейська истина " написа, че новият дипломат в България не е обвързван с Министерството на външните работи. Изданието твърди, че информацията му е потвърдена от няколко източника в дипломатическите среди.

Биографията на новата украинска посланичка у нас все още не е обществено оповестена, само че Илашчук е разкрила някои детайлности в два профила във Facebook, на които са оповестени персонални фотоси и информация. Все отново " Європейська истина "  отбелязва, че и в двата профила няма синьо тикче - т.е. няма знак, че са публично доказани. 
Единият профил не е обновяван от дълго време - в него Илашчук се показва като експерт в обработката на скъпоценни камъни. В профила се твърди, че тя е ученик на Висшия съвет за диаманти в Антверпен - организация, която не е университет или учебен център, само че дава някакви просветителни услуги.
В различен профил, който до неотдавна е бил постоянно обновен, дамата се показва като " клиничен психолог, систематичен фамилен терапевт, гещалт терапевт, сексолог-консултант ". В неделя вечерта този профил беше блокиран, написа " Європейська истина ". 

Още едно авторитетно украинско издание -  " Дзеркало тижня "  ,препечата информацията на " Європейська истина " и означи, че досега Илашчук не е давала мнения пред медиите за новото си предопределение. 
 
Източник: Ружа Райчева, Юлиуш Висожински, 
26 Дек 202265226 Дек 2022134226 Дек 202224726 Дек 202227726 Дек 2022127226 Дек 2022593КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани14 Дек 202291824 Дек 2022222317 Дек 2022127117 Дек 2022437
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР